Start bo pred Gostiščem Rupar, v vasi Sv. Andrej, 5km iz Škofje Loke po dolini Hrastnice.

OPIS POTI

Če se pripeljete v Škofjo Loko iz ljubljanske smeri, na semaforiziranem križišču (pred tablo Škofja Loka) zavijte levo, smer Žiri / Cerkno / Gorenja vas. V primeru pa, da prihajate iz kranjske smeri, v krožišču zavijete v drugem izvozu, smer Ljubljana. Kmalu pripeljete do semaforiziranega križišča, kjer zavijete desno, smer Žiri / Cerkno / Gorenja vas.

Pot vas bo pripeljala do krožišča, kjer zavijete v drugem izvozu, smer Žiri, nadaljujete skozi tunel in takoj za tunelom zavijete desno, na izvozu Puštal in nato takoj desno.
Po dolini Hrastnice se vozite 2 kilometra. Nato boste zagledali prvi, desni odcep v klanec, kjer je tudi tabla z napisom Gostišče Rupar. Peljete se po klancu navzgor in prispeli boste pred gostišče.

Parkirišče: Na Sv. Andreju je precej prakirnih površin, vseeno pa spodbujamo tekmovalce, da se odločite za skupinski prevoz in tako manj obremenjujte naravo. Parkiranje na Sv. Andreju je mogoče ob samem gostišču, ob cestici do gostišča, nasproti na utrjenem makedamskem nasipu in  nad gostiščem ob cesti, ki vodi do cerkve, kjer je parkiranje mogoče na travniku.

Zemljevid:

 

Oglejte si večji zemljevid